Free Blogger Templates

BTemplates, the best place for Blogger templates since 2008.

Anime Naruto Uniqx Blogger Template

103,932 Downloads. 137,163 Views.
Rating: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
4.6 out of 5 based on 261 bloggers and 31 commenters.

Instructions

  1. How to install a Blogger template.

About Anime Naruto Uniqx

Anime Naruto Uniqx is a free blogger template with 3 columns, right sidebar, an exclusive design for Blogger, footer columns, posts thumbnails and well designed threaded comments.

Excellent template for blogs about anime or kids.


More Anime Blogger templates:


Credits

Author: Utta.


31 Questions and comments on Anime Naruto Uniqx

Wilkerson Calebe 24 January 2013 at 5:58

No meu blogger nao ta ficando direitinho nao! entra lá e da uma olhada :'(

↩ Reply
Ade Putra 2 February 2013 at 2:02

wah, thx infonya gan.
bermanfaat banget.

↩ Reply
novriez 11 March 2013 at 3:49

gmna cara makai template nya gan..??

↩ Reply
himam 5 April 2013 at 5:04

Gan , caranya ngilangin readmore di laman gimna ?? penjelasannya donk , coba deh ke daftar isi gue , truz klik readmore’ny nnti ttep aj ga keluar masih readmore aj , klo ga mudeng langsung ke blog ane aj
,coba klik readmore di daftar isi atau link exchange , atau family 48

↩ Reply
imam 12 August 2013 at 3:15

cara make nya gimana gan? tolong minta penjelasan dong -__-

↩ Reply
Naufal 8 September 2013 at 1:59

gmn cra msang template?

↩ Reply
anggi andriyana 9 September 2013 at 7:53

yang lebih lengkap lagi donk penjelasannya opal…!!!!!!!

↩ Reply
Arman Empire 24 October 2013 at 1:41

gan g mna masang blog ny ?

↩ Reply
Faroh 23 January 2014 at 10:07

Thank gan… template.a….. I like it…

↩ Reply
Yopi 25 February 2014 at 2:59

mantafffppppp gan…

↩ Reply
rahmat 16 March 2014 at 11:01

kok ngga termasuk image ya gan?

↩ Reply
wenky 10 April 2014 at 3:54

cara memasang template nya gimana gan??

↩ Reply
Refaldi 3 May 2014 at 6:10

Gimana Ngubah Pages-menu nya itu ?

mohon di jelaskan !!! terima kasih

↩ Reply
uchiha shippuden 14 May 2014 at 15:11

Dattebaiyo Soka

↩ Reply
Riswanto 29 May 2014 at 8:08

Wahhh… keren nih template-nya…

↩ Reply
zambronk 1 July 2014 at 3:58

bro, numpang download ya ???

↩ Reply
icanaulia 26 September 2014 at 22:07

bagaimana cra download langsung ke blogers

↩ Reply
putrasch 29 September 2014 at 21:05

hader buat download gan ane

↩ Reply
A Googler 11 November 2014 at 5:56

untuk edit pages menu silahkan pergi ke dashboard blog agan, klik edit html cari kata (pages menu yg mau diedit) setelah ketemu agan ubah dan arahkan ke link terserah agan

↩ Reply
Adeh Setiawan .H 27 November 2014 at 19:50

Ga’gana tawwaa (y)

↩ Reply
syamsul 28 February 2015 at 6:50

how do I use this template

↩ Reply
indro 1 June 2016 at 5:50

coollll nice bro tanks…

↩ Reply
StuffBuds 2 September 2016 at 2:17

I have tried this template but my only my half logo comes plzz help

↩ Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *